1.1.07

Juhlien jälkeen





Meillä on juhlittu kunnolla! Ensin lauantaina syntymäpäiviäni läheisten ystävieni kanssa ja sitten uutta vuotta naapurien matkassa. Molemmat juhlat olivat oikein onnistuneita ja ihmisten tapaamisesta jäi hyvä mieli.



Tänään aamulla suunnistin taas Isosuolle Una-koiran kanssa. Mutta voi mikä hävityksen kauhistus! Kaikkialla oli vesisateessa lilluneita ilotulitusraatoja. Roskia joka puolella! Keräsin paluumatkalla kassillisen mukaani, mutta homma tuntui toivottomalta. Kun näin ensimmäisen rikotun pullon jalkakäytävällä, suutuin ja ahdistuin niin paljon, että painelin kotiin katselemaan TV:stä luontodokumenttia. Ranskalainen "Siivekäs muutto" tarjosikin loistavan pakomatkan uudenvuoden päivän roska- ja lasinsirurealismista. Elokuvassa 17 lentäjää ja 14 kuvaajaa tallensivat lintujen muuttoa kaikilla eri mantereilla suurkaupungeista aina sademetsiin saakka.


Elokuvan jälkeen uskaltauduimme jälleen ulkoilemaan naapuriemme Niskasten innoittamana. He olivat pitkän etsinnän jälkeen löytäneet Valkjärven kuuluisat Pirun luolat, joita oli pakko lähteä tutkimaan. Löysimmekin todella hienon luolan ja muita jylhiä maisemia. Kotimatkalla huomasin, että ihmiset olivat onneksi siivonneet jälkiään. Jos et ole vielä tutustunut Roska päivässä -liikkeesseen, suosittelen tätä nettisivua http://koti.welho.com/jpeltora/roskaliike.html

Onnellista ja roskatonta uutta vuotta kaikille!













3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

se ketä kurkistaa sielt kolost
siin kuvas se oon minä




t.samppa

Anonyymi kirjoitti...

hyvät kuvat mä muistan ku olitiin siellä luolis oli aika jännää

Tarja Haaranen kirjoitti...

Moi Pojat!

Kiitos aktiivisesta kommentoinnista! Taidatte olla ahkeria blogini lukijoita!

Äiti